Ignoring online marketing is like opening a business but not telling anyone

ONLINE MARKETING

Met de inzet van online marketing helpen we u om uw doelgroep optimaal te bedienen. Wij weten welke kanalen we moeten inzetten om kwalitatief verkeer naar uw bedrijf te genereren.

SEO

De SEO-aanpak van MAF Media zorgt voor betere vindbaarheid van uw content binnen zoekmachines en voor meer relevant bezoek, potentiële leads en kopers op uw website.

SEA

Meer rendement halen uit je SEA-campagnes? Wij helpen u graag met het behalen van meer impressies, kliks en lagere CPC’s binnen uw Adwords- en Bing Ads-campagnes

Social Advertising

Social media leent zich perfect voor gericht adverteren op specifieke doelgroepen. MAF Media helpt u graag uw doelgroep via social advertising te bereiken én te verleiden.

Webanalytics

Door een doelgerichte meetinrichting, KPI-gebaseerde rapportages en scherpe analyses te vertalen naar slimme inzichten, halen wij meer uit web analytics.

Content Marketing

Relevante content is voor een bedrijf één van de meest effectieve manieren om meer leads te genereren. MAF Media levert contentstrategieën en creëert content. Is uw content marketing op orde?

E-mail Marketing

E-mail is nog steeds het middel waarmee de hoogste conversieratio’s behaald worden. MAF Media creëert en verstuurt nieuwsbrieven en zet e-mail based marketing automation systemen op.

Landingspagina’s

Landingspagina’s converteren beter. Wij creëren en optimaliseren landingspagina’s a.d.h.v. content- en overtuigingstactieken ten behoeve van het genereren van leads voor zowel B2B als B2C bedrijven.

Conversie optimalisatie

Wij helpen graag de conversieratio’s van uw bestaande campagnes en conversie funnels te analyseren en te verbeteren. Dit is een ‘never-ending progress’ door het draaien van a/b tests vinden we altijd ‘the best practice’.

E-commerce

Wij maken geen webshops. Wel houden we ons bezig met het analyseren en verbeteren van de resultaten van webshops. Dit doen we met conversieoptimalisatie.

Display Advertising

MAF Media creëert en optimaliseert awareness- en conversiegerichte display advertising. Onze focus ligt op de grotere Ad Exchanges zoals het Google Display Network.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.